Word mede-eigenaar

Well hello! Wij zijn op een missie!

We willen zinvolle banen, gezond eten, sporten, een flink huis en een Instragram-waardige kledingstijl. Herkenbaar? Wat doen we onszelf allemaal aan?

Het lijkt er soms op dat er geen uurtje onbenut mag blijven in ons leven en stiekem dromen we eigenlijk allemaal van een onbezonnen leven op een tropisch eiland of af en toe lekker te lanterfanten. 

Happy Trails is opgericht door Youri van Slingerland en Olaf Ouwerkerk en produceert onthaast-momentjes en gaat daarmee het gevecht aan met de prestatiemaatschappij waarin er weinig tijd overblijft om te genieten van het leven. We willen zinvolle banen, gezond eten, sporten, een mooi huis, iedereen in mijn omgeving ervaart de druk van het vele MOETEN. Met af en toe lekker snoepen en bewust genieten is niets mis vinden wij. Met deze boodschap en bovenal lekkere snacks voor verschillende categorieën willen wij als startup een permanente plek veroveren in het retail landschap in binnen- en buitenland. Retail kan bovendien wel wat meer kleur en vernieuwing gebruiken. Onze luchtige chocoladeballetjes zijn nu al landelijk verkrijgbaar bij Albert Heijn, Dekamarkt, Xenos, Poiesz en FLINK. In de afgelopen 10 maanden gingen er 190.000 zakjes over de toonbank. 

Oprichters Youri van Slingerland (links) en Olaf Ouwerkerk (rechts) willen de komende jaren met het merk Happy Trails verder bouwen aan hun ‘happy trail’.

Start crowdfundingcampagne voor marketing en sales

Groeien kost nu eenmaal veel geld ervaren wij. En zeker als de groei sneller gaat dan vooraf ingecalculeerd. De stap maar de supermarkten ging veel sneller dan we hadden verwacht. Om verder te bouwen aan merkbekendheid, te groeien bij bestaande klanten én te groeien in het aantal verkooppunten is Happy Trails een crowdfunding campagne gestart om in totaal 150.000 euro op te halen. Met dit ‘groeigeld’ wilt Happy Trails ook impact maken in andere categorieën in binnen- en buiteland.

Volledig op eigen kracht hebben we Happy Trails ontwikkeld en zijn we nu al verkrijgbaar bij meer dan duizend winkels in Nederland. Met dit resultaat behoren we tot de snelste groeiers in het chocolade schap. En dat met een positief eigen vermogen, geen schulden en alles zelf gefinancierd. Daar zijn we best een beetje trots op….. 

Ben jij fan van ons chocolademerk en vind je het leuk om medeaandeelhouder te worden van Happy Trails? Dat kan vanaf nu. Investeren in Happy Trails is mogelijk vanaf 250 euro. Doe je mee?

Duurzaam en lokaal geproduceerd
De luchtige Happy Trails chocoladeballetjes zijn verkrijgbaar in de populaire smaken Cookies & Cream, Creamy Brownie, Caramel & Seasalt en Red Velvet & Raspberry en worden geproduceerd van gecertificeerde cacao van Callebaut en zijn palmolievrij. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van 100% natuurlijke kleur- en smaakstoffen. De verpakking bestaat uit een 100% recyclebare mono-folie. De choco bites worden in Nederland geproduceerd.