Over happy trails

EACH FLAVOUR UNLOCKS your own happy place

De lucht tovert felgekleurde wolken aan de horizon. Zonnestralen knallen op je gezicht. Een warme gloed omarmt je en in de verte doemt iets op aan de horizon. Wow, wat voelt dit goed! Je knijpt met je ogen om te zien waar dit heen gaat. Een uur geleden zat jij toch nog gewoon in die suffe meeting? What happened? Kronkelende paden wijzen je de weg. Voor je komt een magische plek tevoorschijn. Je weet het zeker. You made it! Die plek waarvan je wist dat hij bestond maar waarvan je nooit had durven dromen dat het werkelijkheid zou zijn. Jouw ‘happy place’.

Je leven is al druk genoeg en je stelt ook nog eens hoge eisen aan jezelf. We willen zinvolle banen, gezond eten, sporten, een huis met grote tuin en een instagramwaardige kledingstijl. Waarom doen we onszelf dit aan?

Happy Trails is als merk ontstaan vanuit een oprechte drive om jou weer ultiem te laten genieten. Wij ontwikkelen de lekkerste snacks, of – zoals wij dat zelf noemen – onthaastmomentjes. Neem jezelf eens wat minder serieus en ontsnap met onze Happy Trails even uit dat drukke leventje.  Er is namelijk niets mis met zo nu en dan eens lekker lanterfanten, languit luieren of inspiratieloos ronddobberen op je luchtkussen. Bezoek jouw happy place eens wat vaker.

Gemarmerde luchtige balletjes met Belgische chocolade in vier ultieme smaken!

Happy Trails zijn balletjes met een luchtige, knapperige kern omhuld met Belgische chocolade in drie avontuurlijke smaken die jou even laten ontsnappen. 

Waarom Happy Trails?

  • Avontuurlijk lekkere smaken;
  • Natuurlijke smaak- en kleurstoffen;
  • Palmolievrij;
  • Duurzame chocolade (Rainforest Alliance keurmerk);
  • Volledig lokaal geproduceerd in Nederland; 
  • Even ontsnappen uit de drukken en bewust genieten; 
winactie walibi